Private Appartments Walkmühltalanlage

Invalid Displayed Gallery

Customer: Private

Location: Germany

Current Design and Construction of new appartment complex in the area of “Walkmühltalanlage” in Wiesbaden Germany. This construction was finished in 2007. The decent and strong design is focused on plantational aspects like usage of solitaer pine trees as well as the usage of natural stone material inside construction nets out of steel. The main entrance axis will guide the vistor and resident to the entrance of each of the 4 buildings. The walkway is guided on the side by different structured and colourful plantation out of trees, shrubs and groundcovers. The big roof greening on the top of the basment in the back of the property invites the residents for a relaxation, etc.. The illumination in the nightime makes this design to unique adventure.